shopfactorylogo_20151213132710

Webshop beginnen? Kies dan voor ShopFactory

Altijd al gedacht: "ik wil een webshop beginnen? Zonder dat je daarvoor programmeer kennis nodig hebt? Dan heb je webshop software nodig en is ShopFactory de beste keuze die je kunt maken.

Iedereen kan een webshop beginnen met de webshop software van ShopFactory. ShopFactory is het pakket voor de webshop van je dromen. Inclusief vele koppelingen naar betaalproviders: iDEALSisow, PayPal, Ogone, MultiSafepay en boekhoudprogramma's zoals SnelStart.

"Chapeau ShopFactory! Nadat ik een nieuw artikel in mijn shop heb gemaakt, was deze na 8 uurtjes zichtbaar bij Google. Dit door de krachtige zoekmachine optimalisatie functies in ShopFactory."E. Berghuizen Pinballwizard.nl

"Met jullie software is mijn bedrijf gegroeid naar meer dan 1.000.000 euro omzet en dat in slechts een paar jaar tijd!!! Van een heel tevreden klant" Warren Welsh, Cleaningshop

ShopFactory: Professionele webshop software

Met ShopFactory's webshop software bouw je een mooie, professionele webshop, of je nu wel of geen programmeerkennis hebt. Met ongelooflijk veel extra's voor het bevorderen van je uitstraling en omzet. En toch: snel en super eenvoudig in gebruik. Met ShopFactory maak je van bezoekers klanten. ShopFactory is een betrouwbare innovator die zorgt dat je voorop loopt in de online mogelijkheden van e-commerce. ShopFactory: de sleutel tot jouw online verkoopsucces.

ShopFactory bied je een webshop van hoge kwaliteit. Je kunt je shop snel en eenvoudig beheren: je tijd is immers kostbaar.   

Er zijn over de hele wereld al meer dan 240.000 shops gebouwd met deze uitstekende software. ShopFactory bewijst het keer op keer: Je kunt in een mum van tijd en zonder een computer expert te zijn een professionele online webshop maken. Met ShopFactory maak je van bezoekers klanten.

Zes uit zes sterren

Het Noorse Softmag stelt in een review enthousiast: "Zo eenvoudig te gebruiken, en toch zoveel functies. Dit is het allerbeste programma voor het maken van webshops dat we ooit getest hebben. We geven het een 6 uit 6".

Een van de mooie eigenschappen van ShopFactory is dat je geen verbinding met het internet hoeft te hebben om aan je shop te werken. Je kunt in je eigen tempo werken zonder dat de snelheid van je internetverbinding hier een invloed op heeft.

Doordat de met vele prijzen bekroonde software van ShopFactory sinds 1995 voortdurend is ontwikkeld is, is ShopFactory een van de meest krachtige e-Commerce producten ter wereld geworden.

Ondanks de duizenden functies zul je ontdekken dat het verrassend eenvoudig te gebruiken is - waardoor je de webshop sneller kunt bouwen dan je zou verwachten.

Duizenden functies

ShopFactory webshop software wordt geleverd met alle functies die je nodig hebt om te beginnen - van het bouwen van een website tot het beheren van je orders.

Als je producten reeds in een database zijn opgeslagen dan kun je eenvoudig je producten importeren in ShopFactory. De geïntegreerde ImportWizard maakt dit mogelijk en hiermee versnel je het bouwen van je site nog meer.

Zodra je de webshop hebt gebouwd kun je deze publiceren bij iedere hosting provider op het internet en kunnen je klanten beginnen met het plaatsen van orders - er is hiervoor verder geen ingewikkelde setup nodig.

Als je nog geen hosting provider hebt dan helpt ShopFactory je hierbij door de geïntegreerde automatische hosting service.

Veilig bestelproces

McAfee Secure en credit card security compliant order pagina's (PCI) verhogen enorm het vertrouwen van je website bezoekers en zorgen ervoor dat er meer bezoekers betalende klanten worden.

Uiteraard heeft je shop automatische btw berekening en wordt de btw toegevoegd aan het ordertotaal. Verzendkosten worden ook direct uitgerekend - gebaseerd op je eigen instellingen of door contact te maken met je koeriersdienst zoals UPS, DHL en andere.

Accepteer iedere betaalmethode

Om betalingen van je klanten te accepteren kun je iedere betaalmethode accepteren die je wilt - van credit cards en iDEAL tot PayPal tot 'Afhalen en betalen' en vele anderen. Je kunt zelfs een toeslag of een korting toekennen aan een betaalmethode, als je dat wenst.

Verkoop via Social Media

Met ShopFactory beschik je over een complete marketing toolbox om je producten te verkopen. Zo kun je bijvoorbeeld je aanbiedingen verkopen via een Facebookshop, op je Facebooktijdlijn. Producten kunnen ook via Twitter en Pinterest worden verkocht. Ook via Youtube en Marktplaats kun je producten verkopen. En dat allemaal met 1 licentie en zonder extra te hoeven betalen.

ShopFactory is leverbaar in 2 versies. Je kunt kiezen voor de Pro versie en de Gold versie. Bij beide versies kun je kiezen uit een koopversie en een huurversie, waarbij de huurversies over een aantal extra functies beschikken die je in de koopversie niet terug zult vinden. Daarnaast bevat de huurversie ook een onderhoudscontract wat inhoudt dat upgrades naar nieuwe versies van ShopFactory bij de prijs zijn inbegrepen.

Kortom, met ShopFactory kun je de webwinkel beginnen waarmee je met succes jouw producten kunt verkopen!

Als je meer informatie wil over ShopFactory of over hoe je een webwinkel kunt starten, kun je ook naar de website van ShopFactory zelf gaan.