ShopFactory 11, wat is er nieuw?

ShopFactory 11 is uit en zit boordevol nieuwe functies om je webshop nog professioneler te maken, kijk hieronder voor een greep uit alle nieuwe functies.

Nieuw in ShopFactory 11

Nieuwe designs

ShopFactory 11 biedt je de grootste vooruitgang op het gebied van design ooit. Met een onbeperkte design flexibiliteit kun je nu precies het design maken dat je wil. Welk design je ook wil gaan maken – met ShopFactory 11 is het mogelijk.

Het resultaat? Meer dan 15 prachtige en competitieve SFX website thema's die ervoor zorgen dat je site er mooier uitziet dan ooit en die je helpen om je verkopen te verhogen.

Nog een voordeel van de SFX thema's: Je kunt nu aan elke pagina een eigen template toewijzen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een landingspagina maken voor een marketing campagne. Met ShopFactory 11 wordt dit heel simpel

Nieuwe product lay-outs

ShopFactory 11 bevat een groot aantal nieuw product lay-outs waarmee je producten op een geweldige manier kunt tonen. Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk om op productniveau je producten te laten delen op Social media.

Nieuwe navigatie stijlen

En om het geheel compleet te maken heeft ShopFactory 11 ook nog een groot aantal geweldige nieuwe navigatie stijlen.

Met de geïntegreerde “Aim” technologie in de navigatie menu's zien ze er niet alleen heel erg mooi uit. Ze voelen nu ook aan wat de klant als volgende wil gaan doen en zorgen ervoor dat de menu's niet dichtklappen terwijl  de klant ze probeert te openen

Hierdoor zal de klant sneller op de pagina terechtkomen waar hij naar toe wil.

Facebook shop

Plaats je shop nu snel en eenvoudig op je Facebook pagina zodat je Facebook relaties direct via je Facebook pagina kunnen shoppen.

Touch sensitive banners

Moderne touch sensitive banners zorgen ervoor dat je klanten met hun vingertoppen door je banners kunnen bladeren op toch screen apparaten. Op die manier komen ze snel en effectief op andere pagina's met producten.

Verbeterd mobiel gebruik

Uiteraard is ShopFactory ook verbeterd op het gebied van gebruik op mobiele devices. Dus wat voor apparaat je klant ook gebruikt je zult altijd in staat zijn om je beste been voor te zetten.

Design aanpassen vereenvoudigd

Het aanpassen van je design is in ShopFactory 11 veel eenvoudiger en overzichtelijker geworden.
Je kunt simpelweg banner afbeeldingen en design kleuren vervangen om binnen enkele minuten een geweldige nieuwe look te creëren. De Ontwerpfunctie is volledig opnieuw gebouwd en hiermee wordt het aanpassen van het design van je site heel eenvoudig
Ook het verwerken van afbeeldingen is door de vernieuwde bijsnijd functie nu veel makkelijker geworden. Je maakt nu in een oogwenk

Vernieuwde ShopFactory interface

Uiteraard heeft ShopFactory ook de gebruikersinterface onder handen genomen en deze waar mogelijk verbeterd. ShopFactory Central is nu het algemene beheerscherm van je shop geworden, met snelle links naar alle belangrijke functies.
Klik bijvoorbeeld op Mijn Winkel om de instellingen voor je winkel aan te passen of klik op Mijn Orders om je bestellingen te bekijken.
Maak gebruik van de Sociale Netwerk Share knoppen om social media links te activeren of klik op de Facebook kanop om je shop aan Facebook toe te voegen: SFX templates zijn zo gemaakt dat ze net zo goed werken op Facebook als op je eigen website.

Verbeterde backoffice

ShopFactory heeft ook hard gewerkt aan het op een betere manier verwerken van klanten en orders en een voorbeeld hiervan is de nieuwe integratie met PostNL waarmee je vanuit je Total Care omgeving de verzendlabels kunt printen en je klant automatisch een track en trace email ontvangt.

ShopFactory 11 is de grootste upgrade uit de geschiedenis, dus waar wacht je nog op?

Koop nu ShopFactory 11.