webshop-laten-bouwen

Webshop laten bouwen

Wij kunnen de webshop van je dromen voor je maken en dit tegen een zeer scherpe prijs. Nadat de webshop voor je gemaakt is kun je hem zelf onderhouden met de ShopFactory software die we ook aan je kunnen leveren.

Hoe kan ik een maatwerk webshop bestellen?

Als je onderstaand product besteld dan kun je een door ons gemaakte maatwerk webshop bestellen. De informatie die je tijdens het bestellen aan ons geeft zullen we gebruiken om een design template te maken voor je webshop. We maken hiervoor eerst een aantal voorbeelden, deze kun je dan beoordelen en eventuele wijzigingen aan ons doorgeven, zodat we er zeker van zijn dat we de juiste look and feel voor je webshop ontwikkelen.

Er zijn een aantal stappen die we doorlopen bij het ontwikkelen van de ShopFactory Template voor jouw webshop. De eerste stap is dat je een bestelling plaatst via onderstaand formulier. Zorg er s.v.p. voor dat de informatie zo volledig mogelijk is omdat we het design van de voorbeelden die we zullen maken volledig gaan baseren op de aangeleverde informatie.

Op basis van de informatie gaan we vervolgens 2 of 3 designs aanmaken, afhankelijk van je keuze in het formulier. Je kunt de concepten beoordelen en er één uitkiezen die je het beste bevalt. Dan laat je ons weten wat je zou willen aanpassen in het gekozen webshop design.

We verwerken de aanpassingen en sturen het aangepaste concept nog één keer naar je op. Als het dan nog niet helemaal aan je verwachtingen voldoet dan zullen we de wijzigingen nog aanbrengen waarna je de definitieve versie van je design krijgt toegestuurd.

Leveringsvoorwaarden Maatwerk template

By placing an order for a ShopFactory custom design, you agree to these Terms of Service.