google

Zoekmachineoptimalisatie

Wilt u meer weten over hoe u uw website kunt optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing en hoe u verschillende programma's kunt gebruiken om meer bezoekers naar uw website te krijgen? Er is op dit gebied veel meer mogelijk dan u op het eerste gezicht zou denken. Als u de zoekmachine marketing opneemt in uw dagelijkse werkzaamheden kunt u op die manier ervoor zorgen dat u meer bezoekers (=meer omzet) naar uw website trekt.

Voor het optimaliseren van uw website geven wij speciale cursussen in combinatie met ShopFactory.

Met ShopFactory kunt u uw shop(s) nog beter optimaliseren voor zoekmachines! Op deze pagina vindt u de zoekmachinemarketing trainingen voor ShopFactory 9.

Online cursus zoekmachinemarketing voor ShopFactory

In deze cursus leren wij u hoe u uw ShopFactory shop(s) kunt optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing.

De cursus is persoonlijk. U boekt deze cursus en wij maken een afspraak met u voor een online sessie .
Vervolgens leggen wij u de basisprincipes uit van de zoekmachinemarketing en gaan we een begin maken met het optimalisatie van uw shop. Na de cursus bent u zelf in staat om dit verder uit werken en kunt u verder gaan met wat we tijdens cursus besproken hebben.

De lengte van de cursus is 1 uur.

Na het ontvangen van uw order bevestigen wij de datum, na betaling wordt de afspraak definitief ingepland. (meerwerk wordt op basis van nacalculatie berekend)