ShopFactory Pro

3d3
V12-01
  Verzending:1 werkdag
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer info

ShopFactory Pro is de software met een licentie voor 1 webshop.

Wil je snel en eenvoudig je eigen, professionele webshop beginnen en online verkopen? Met een ongelimiteerd aantal producten en pagina’s is ShopFactory Pro dan de juiste keuze. Met vele prijzen bekroond en ongeëvenaarde mogelijkheden, komt geen ander pakket zelfs maar in de buurt.

Een greep uit de vele functies:

 • Geen programmeerkennis vereist – ‘point and click’ gebruiksgemak
 • Aangeraden door experts en critici van over de hele wereld
 • Compleet e-Commerce pakket met geïntegreerde webshop software met een ongeëvenaarde combinatie aan functies
 • Gratis beveiligde orderverwerking houdt de kosten laag
 • Bouw de webshop op je computer — geen vertraging door uw internetverbinding
 • Onze webshop software wordt door alle servers ondersteund — publiceer je shop op je eigen server en de online verkopen gaan van start
 • Zoekmachine-vriendelijk voor hoge rankings bij zoekmachines
 • Ongelimiteerd aantal klanten in je shop
 • Klaar voor integratie met andere populaire software
 • Werkt samen met heel veel betaalplaza’s en verzendbedrijven
 • 100% Geld Terug Garantie

Voor nog meer webshop functionaliteit en power kijk naar ShopFactory Gold .

Met de Lifetime License koopt u een garantie dat u de software mag blijven gebruiken, ook als u de huur niet meer betaalt. Stel dat u nu v12 huurt en dat u op een gegeven moment besluit dat u de huur niet meer wil betalen, dan kunt u met deze garantie nog steeds gebruik maken van de software. U houdt dan de versie die u op dat moment gebruikt en krijgt geen gratis upgrades meer en uw Total Care functies worden afgesloten.

ShopFactory Pro: Webshop software ontworpen om het starten van een webshop een boost te geven

Meervoudig met prijzen bekroond, is ShopFactory Pro een eenvoudig te gebruiken webshop software met alle mogelijke functies – zo kun je moeiteloos je webshop maken en onderhouden.

Dit allesomvattende en professionele e-Commerce pakket biedt een krachtige WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor met een intuïtieve interface, krachtige database, geïntegreerde webshop, uitgebreide aanpasfuncties, gepatenteerde fraude bescherming en alle vereiste e-Commerce functies, nodig om je webshop perfect te laten lopen.

Import Wizard en SalesManager

Daarnaast heeft ShopFactory Pro twee aanvullende slimme functies om je webshop en bedrijf te ontwikkelen en onderhouden. De SalesManager zorgt dat je de orders perfect kunt beheren en met de ImportWizard importeer je snel al je producten vanuit een bestaande database.

Met de succesvolle ShopFactory Pro, speciaal ontwikkeld om het maken van een webshop zo eenvoudig mogelijk te maken, heb je geen programmeerkennis nodig. Vrijwel alles kan met een paar muisklikken (‘point and click’ gemak) worden geregeld met de krachtige maar gebruiksvriendelijke Wizards.

Je webshop kan op elke server worden gezet – er zijn totaal geen installatie vereisten. Publiceer je webshop en wacht tot de orders binnenkomen — er is geen ingewikkelde setup nodig om orders te kunnen ontvangen.

Beste webshop software awards

Logisch dat ShopFactory over de gehele wereld awards heeft gewonnen..

De vele professionele Winkel Thema’s zorgen dat je webshop de competitie aan kan gaan met de beste winkels op het internet — je hebt meteen al een voorsprong in de e-Commerce race.

ShopFactory maakt het mogelijk meerdere afdelingen te bouwen in een winkel — voor klanten werkt dit prettig en overzichtelijk. Ze kunnen producten zowel vinden door rond te kijken in je webshop als door specifiek te zoeken met de krachtige zoekfunctie.

Slechts een klik met de muis, ‘point and click’, en je voegt pagina’s, subpagina’s, producten, alinea’s en multimedia links toe, je past de ‘look’ van je shop aan of voegt de vele andere functies toe die van je webshop een professionele verkoopomgeving maken, bijv. productgewicht, ongelimiteerde opties en keuzes bij je producten enzovoort.

Volledig aan te passen Website designs

Eenvoudig aan te passen website templates zorgen dat je het uiterlijk van je site snel selecteert en aanpast — met ‘point and click’ gebruiksgemak — je shop ziet er hierdoor altijd goed uit.

Natuurlijk zijn zaken als belasting- en verzendregio’s ongelimiteerd instelbaar — je webshop rekent het automatisch uit voor je klanten.

Geavanceerde kortingsstructuren maken elke denkbare kortingsmethode mogelijk..

Voordat je de webshop op het internet publiceert, kun je een voorvertoning bekijken en alle functies testen op je eigen computer. Je kunt zelfs test orders aanmaken en ontvangen.

De geïntegreerde publicatiefunctie zorgt dat je webshop vervolgens snel en eenvoudig op het internet komt te staan.

ShopFactory’s SalesManager en ImportWizard zorgen dat je de orders goed kunt beheren en dat je snel producten uit een bestaande database importeert.

 

Systeemvereisten
 • Windows 7 / 8 / 10
 • 256MB RAM
 • 150 MB Harde schijfruimte
 • Internet Explorer (alleen nodig voor website bouwen — de websites zijn online met alle andere browsers ook toegankelijk)
 • Een Internet verbinding
Met ShopFactory kun je eenvoudig je eigen webshop beginnen