ShopFactory_Chronopay

ChronoPay

Chronopay is een aanbieder van realtime betaaldiensten zoals EuroCard / MasterCard / Visa etc. Via GlobeCharge is het mogelijk om een koppeling te maken met de diensten van ChronoPay in uw ShopFactory software.

Kijk op www.chronopay.nl  voor een actueel overzicht van alle geaccepteerde betaalmethoden. Hieronder vindt u een opsomming van wat er zoal mogelijk is:


Online betalingen met credit cards:

Visa
Visa Verified by Visa
MasterCard
MasterCard Secure Code
American Express
Diners Club
JCB

Lokale methoden in Nederland:

iDEAL (via ING Bank, Postbank)

Virtual terminal/ e-terminal

Als klant van ChronoPay kunt u gratis gebruik maken van de mogelijkheid om betalingen via telefoon en per post te accepteren. De credit card gegevens van uw klant kunnen worden ingevoerd in uw online back office. Deze optie wordt een Virtual Terminal of een e-terminal genoemd. De webwinkelier dient voor het gebruik hiervan te worden goedgekeurd.


Additionele mogelijkheden:

Pre-authorisatie
Wederkerende betalingen

Om met ChronoPay MKB aan de slag te kunnen moet u de volgende stappen uitvoeren:

Stap 1 Total Care account aanmaken

ShopFactory V9/10/11 of ShopFactory 8 Total Care

Als u gebruik maakt van ShopFactory V9/10/11 of van ShopFactory V9/10/11 met Total Care dan kunt u deze stap overslaan omdat u al een account heeft waarin u Ogone E-commerce kunt activeren.

ShopFactory 6, 7 of 8

Als u gebruik maakt van ShopFactory 6, 7 of 8 dan dient u eerst uw software te upgraden naar ShopFactory 11 voordat u gebruik kunt maken van Ogone E-commerce.

Stap 2

Sluit hieronder een account af voor ChronoPay MKB

ChronoPay MKB account afsluiten 

ChronoMKB:


Uitbetaling aan de webwinkelier geschiedt wekelijks met 1 week vertraging en het geld wordt direct vanuit de bank naar uw bank- of girorekening overgeboekt. In het geval van een wekelijkse uitbetaling dient het bedrag aan commissie, transactiekosten en de maandelijkse kosten, dat wekelijks aan bank dient te worden betaald, minimaal 25 Euro te zijn. Als de webwinkelier de voorkeur geeft aan een maandelijkse uitbetaling dan dient het minimale bedrag aan af te dragen commissie, transactiekosten en maandelijkse kosten 110 Euro te zijn. Mocht dit niet gehaald worden dan zal dit door de webwinkelier aangevuld moeten worden en zal het verschil worden doorberekend.

Stap 3

Neem contact met ons op voor de verdere integratie in uw website en stuur de volgende gegevens naar ons op:

1] ChronoPay inlognaam en wachtwoord

2] Globecharge inlognaam en wachtwoord

3] Website adres van uw shop

4] Telefoonnummer waar u bereikbaar bent

De telefonische begeleiding voor de integratie van ChronoPay met Globecharge in uw website wordt gratis door ons verzorgd.